:):) min helg

har precis kommit hem och är super trött har inte sovit så bra under helgen men det har det varit värt hahahaha. men hur ska jag klara av små barn i morgon kommer somna om jag inte går och lägger mig tidigt..

i fredags så åkte jag hem till älsken och då lanade han med kim och alex hemma hos pernilla hahaha. jag och nicklas gick och la oss halv 5 på morgonen. just ja kim och nicklas basta super länge och kim kastade sig i snön oxå hahahahahhahahahahaah jag och alex låg under pernillas täcke och värmde oss hahaha det var kallt

lördagen: vaknade vid 10:17 typ haha. vid lunch fick kim förs sig att göra sockerkaks smet eller ja det skulle vara pannkakssmet :S bläää haha det gick väl och äta men jag åt det inte. efter lunch gick vi hem till nicklas så jag kunde ta piller :P på kvällen åt vi tacos och sen basta vi eller jag och nicklas basta i  typ en kvart och sen duscha vi med porr belysning som kim och nicklas kallar det för :P sen gick vi och la oss och kolla på paris Hilton film hahah. somnade kanske halv 2. men var vaken när pernilla kom hem vid 3..

söndagen: STÄDADE och åkte hem... nu sitter jag och lyssnar på Volbeat

fast det har vart en underbar helg :P


RSS 2.0