Min underbara helg ^^

Fredagen började väldigt bra hihi :) Älsklingen och jag åkte hem till mig, han sov hos mig :) vi skulle ha varit vakna till 04:00 på lördags natten för att följa med Peter till Arlanda men det blev inte så, la oss halv 3. Sen vaknade inte älsklingen något mer för han va så TRÖTT.. 
Men innan vi la oss så började allt med att jag och sötisen Nicklas gick och åt en kebab hihi. sen var vi med Philip o Petrus :) sen var vi i nyckelbergparken och kollade på när några alkisar spelade Boule eller hur det stavas. Sen gick vi upp i skogen hehe sen mötte vi Aron vid Scheéle. Alla vi fyra gick till Mcdonalds och köpte glass :P Älsklingen, aron, petrus och philip höll på att knäppa sig hhahahhaha vi hade så roligt :) sen gick vi runt köping lite, vi träffade Lars, nicklas pratade lite med honom sen gick vi mot stan och lämnade Petrus o Philip. Efter det gick vi mot Scheéle och lämnade Aron, efter gick vi hem då var klockan halv 2. Mamma ringde och kollade om jag var på vag hem för klockan var så mycket. Våra grannar hade fest till halv 5 på morgonen det var inte så kul, de var överallt och skrek. Sen sov jag och Nicklas till halv 12, ja försökte väcka honom vid 04:00 men han var så trött att det inte gick men så är det ibland..

Lördagen åkte vi hem till Nicklas och skulle bada men det blev inte så för att det började regna och åska. Vi kollade på film och lite annat, sen blev det att sova hihi.

Idag söndag så har Nicklas och hans mamma o pappa bara hållt på med hans RUM det var lite tråkigt men det ska bli skönt när det är klart :) åkte hem och nu sitetr jag här och kollar på en film som heter "att göra en pudel"


NATTI ALLA SOM LÄSER

^^

Idag gjorde vi inte speciellt mycket! det är ju så varmt ute, jag vet att man inte ska klaga men det är så svårt. Det skulle verkligen vara skönt med lite regn nu! Man kan ju hoppas att de kommer snart. Mamma och peter kom och hämtade mig idag så att jag skulle komma hem :) vi åkte ut till Malmön och grillade, man fick välja mellan grillspett eller hamburgare.. Hihi jag tog grillspett, det var super GOTT :). 

Igår vid 23 tiden fick vi lov att jaga kor för dom hade rymt ut från hagen, hahahaha. sen gick vi tillbaka hem till älsklingen när han och hans pappa hade tagit in de igen. Precis när vi hade satt os ner då ringer Nicklas pappa och då har korna stuckit igen. då blev det att springa dit igen och hjälpa till :) sen efter några minuter stack de IGEN... då var det bara att springa, vi fick in dom. Det var så att det inte var någon ström i tråden så det var därför korna stack. Det är så skönt att vara ute på landet i några dagar från stadslivet :D men jag gillar att vara inne i stan också hihihi.

Ne nu ska man ta o göra sig klar och lägga sig i sängen och sova lite hihihi :)


hejhej ^^

Hela den här helgen har man åkt traktor med ÄLSKLINGEN <3 tur att det fanns AC annars skulle man ju flyta bort hihi.. Jag har haft väldigt mysigt med nicklas i helgen :D I morgon måndag ska man åka hem till mamma :):) det blir väl att skriva på min uppgift från skolan :) sen på tisdag vet jag inte än :) onsdag halv 10 ska jag i varje fall bort.. det ska väl bli kul :D:D godnatt alla <333

^^ <3

OJOJ, nu var det super länge sen man skrev i bloggen!! Nu är det sommar och varmt :D det är bara bad, bad och mera bad och lite solning hehehe.. Nu sitter man ute i Ängeby och är med Älsklingen Nicklas. :D :D I morgon ska man hem tidigt för att Nicklas ska jobba :( och för mig blir det att städa mitt rum... Nu har ja och älsklingen vart tillsammans i 2år och 3 månader snart :) jag är i alla fall lika kär än som jag var när jag träffade honom <33333.. Nu blir det att gosa lite och vara lite social än att bara sitta här vid datorn och glo hahahhaha godnatt <3333  


RSS 2.0