Ingen bra dag!!

Idag började dagen med att jag hostade och hostade jätte mycket!! Inte direkt roligt..
Drog till praktiken vid halv 8.. Mådde piss men ändå!! När klockan blev halv 11 då mådde jag ännu sämmre så jag ringde skolan eftersom min lärare skulle ha kommit 14:00.. Hoppas det blev ändrat!!

När jag kom hem så sov jag till 14:37 sen gick jag upp och åt en macka :) Vid 17:00 drog jag med familj och handlade :) jag fyller ju år i morgon så det behövdes ju lite grejor hihihihi.. I morgon ska jag hjläpa mamma och baka muffins och bullar :D:D

Snart blir det väl att lägga sig i sängen och glo på TV och vila så jag är bättre i morgon! Ja vill ju inte direkt vara sjuk när jag fyller år men det kommer säkert bli så ändå.. Man kan ju alltid ÖNSKA!!

Film dag!!

Idag vaknade jag väl ungefär vi samma til som går, som va vid 12. började kolla på TV då fick jag se på TV4film där var det en film som heter sopor haha den var lite annorluna men bra. Efter den filmen var det Äppelkriget med samma gäng som det var i sopor. efter den Äppelkriget var det Ägget är löst hihi och efter den var det Släpp fångarne loss de är vår!!
Riktigt bra filmer faktiskt :):)

Idag känner jag mig riktigt jävla förkyld det är skit tråkigt!! Men de går snart över ^^
Imorgon ska jag till min praktik plats efter ett skönt långt höstlov hihi. Nu är det bara TVÅ dagar kvar till jag fyller år hihi <33 hoppas jag får mycket fina saker av mina nära och kära :)

Nu har jag varit borta från Nicklas min älskling i flera dagar. Det känns inte roligt alls :( Jag hoppas verkligen att han blir frisk snart så han kan komma och hälsa på mig :D:D Jag vet i varje fall att han kommer på Tisdag när jag blir 17 år Hihihi<33
Nu ska jag snart få kvällsmat, och idag blir det pizza sååå gott :D:D

Ha en trevligt kväll allihopa :D

jahapp

Idag är det en tråk dag!!

Jag vaknade vid 12 efter de har jag bara legat i min säng och kollat på två filmer som har gått på Tv:n den första var på 5an och heter familjen robinsson och den andra heter Are we there yet? och den gick på 3an ^^
det var faktiskt två riktigt bra filmer.

Så resten av dagen blir det väl något liknade typ sitta här vid datorn eller kolla på TV:n!!
Nicklas skulle ha kommit idag men fick sms om att han var hängig så han kommer inte :( lite tråkigt faktiskt!!

jag har glömt att berätta att jag har bränt min arm det är ett enormt brännsår. Och just nu sitter jag och kladdar ner min dator för att jag har dränkt in det i idomin salva.. så det inte ska torka ut hehehe.. 

Just ja klockan 20:00 ska jag kolla på Så mycket bättre ^^ idag är det petters dag, så det ska bli kul hur dom andra artisterna tolkar hans låtar på sitt eget vis. :)
 
Nee nu börjar jag bli hungrig. Ska se vad det blir för mat idag! jag är jätte sugen på ute mat typ som pizza, kina eller Mc heheh.

ojdå!!

Hmm jag har inte bloggat på väldigt väldigt länge!!

Igår var det halloween disko på Forum :) det var väldigt roligt hehe jag skulle föreställa en kändig hahah :D sov hemma hos Älsklingen på kvällen och åkte hem ungefär vid 16:00 idag. :D:D

I morgon tror jag att nicklas ska hem till mig och hälsa på :) det blir väl så att Nicklas och Peter sitter och spelar på kvällen haha :)

jag längtar verkligen tills på tisdag då fyller jagg år och då får jag paket hihihi jag hoppas att jag får Super Mario Galaxy :D utav älsklingen skulle jag få en parfym det har han sagt hehe :)

RSS 2.0